Fräscht kontor med vår hjälp

Kontorsstädning

Vi erbjuder kontorsstädning i Vaxholm, både som engångsuppdrag och med längre avtal om regelbunden städning. Oavsett vilken tjänst ni köper av oss garanterar vi att ni blir nöjda med resultatet!

Vår verksamhet arbetar efter ledorden effektivt och noggrant – resultatet blir alltid utmärkt utan att det drar ut på tiden. Våra medarbetare har omfattande erfarenhet av lokalvård och vet hur man går tillväga för att få det bästa resultatet.

Välkommen att kontakta oss idag så tar vi fram den städlösning ni behöver för ert kontor! När ni kontaktat oss kommer vi vanligen ut och tittar på lokalerna för att bilda oss en uppfattning om uppdragets omfattning. Samtidigt diskuterar vi hur ofta ni vill ha städat och vilka tjänster som ska ingå. När vi tillsammans gått igenom företagets behov tar vi fram en kostnadsfri offert på städuppdraget. 

Kontorsstädning kan innefatta flera tjänster, som fönsterputsning och golvstäd, men det är naturligtvis du som kund som bestämmer omfattningen och regelbundenheten om det rör sig om ett återkommande uppdrag.

En partner att lita på

Som leverantör av kontorsstädning och andra servicetjänster till företag och privatpersoner i Vaxholm och övriga Storstockholm är vi måna om att bygga upp ett långsiktigt och ömsesidigt förtroende med våra kunder.

Vid regelbunden kontorsstädning är det viktigt att du som uppdragsgivare kan lita på oss och våra medarbetare. Det är ett förtroende som vi hoppas att ni ger oss möjligheten att förtjäna.

För att det ska kännas extra tryggt erbjuder vi garantier på arbetet. Om ni mot förmodan inte vara nöjda med resultatet – säg bara till oss så rättar vi till problemet.

Noggrant och effektivt

Våra ledord är noggrant och effektivt. Det inkluderar bland annat att våra erfarna medarbetare alltid arbetar efter samma överenskomna rutiner för att resultatet ska vara lika bra efter varje insats. Städningen går snabbt och effektivt utan att vi kompromissar med resultatet, något som resulterar i en lägre kostnad för dig som kund.

Priset avgörs av en kombination av kontorets storlek, hur ofta det ska städas och vilka tjänster som ingår, men vi är övertygade om att ni blir nöjda med både tjänsten och våra attraktiva priser.

Värdefullt med en ren arbetsplats

Att ha rent och fräscht på arbetsplatsen är en av grundförutsättningarna för att medarbetarna ska trivas på jobbet. Det är viktigt ur flera synpunkter, inte minst allergi- och hälsomässiga, men framförallt just för att skapa trivsel och förutsättningar för att prestera bra på jobbet. 

Det bästa alternativet är därför att anlita en professionell leverantör av kontorsstädning i Vaxholm. Med hjälp från oss får du och dina medarbetare mer tid över att lägga på företagets kärnverksamhet.